Идея

1/3

От 2002 г. се доверяваме на инстинкта си в създаването на оригинални и креативни решения. Дизайнерското ни студио вярва, че ключов момент в развитието на една марка е хората да се свържат емоционално с нея. Заедно с нашите клиенти и партньори ние изграждаме марки, които се открояват и остават във времето. 

Процес

2/3

Амити студио борави с тънкостите на визуалния език. Ползваме го в реализирането на идеи и изграждането на стратегии за позициониране на бранда. Избираме най-подходящата посока за действие, която води до ефективни резултати и развива дългосрочна лоялност към марката. Нашите услуги обхващат създаването на цялостна идентичност, печатни и комуникационни материали, уеб дизайн, дизайн на опаковки и арт дирекшън.

Доверие

3/3

За нас началото на всяко сътрудничество е отправната точка на едно пътешествие. Стараем се да сме сериозен и незаменим партньор в постигането на целите на клиентите ни. Вие ще получите най-адекватните комуникационни решения, за да създадете устойчиви връзки с ключовите си партньори и потребители. И, ако сме научили нещо през времето, е, че най-необикновените решения идват, когато се осмелите да ни се доверите.

image

Ана Балева

Творчески директор
image

Нели Леви

Основател и творчески директор
image

Галин Ганчев

Арт директор и калиграф
image

Симеон Леви

Фотограф
image

Петя Иванова

Акаунт мениджър